Prodejna PLZEŇ

Navštivte stránky naší
kamenné pobočky

FITNESS & WELLNESS SHOP PLZEŇ

Do prodejny»
Logo

Prodejna OSTRAVA

Navštivte stránky naší
kamenné pobočky

FITNESS & WELLNESS SHOP OSTRAVA

Do prodejny»
Archiv

ForActiv Brno – Aktuality

12.10.2018

Plastům u nás odzvonilo,

nyní Vám Váš nákup rádi dáme do papírovým, plátěný i ratanových tašek.


09.10.2018

ještě jste nevyzkoušeli nové VITARGO?

Zítra (10.10.) budete mít možnost, protože od nás dostanete za každý nákup nad 500,-  jedno balení (70g)  zdarma.

Těšíme se na Vás na brněnské prodejně 🙂


08.10.2018

na celý týden jsme si pro Vás připravili ochutnávku výrobků z řady HEALHY CHOICE od Nutrisslim.

Těšíme se na Vás na brněnské prodejně 🙂


26.09.2018

NOVINKA : BLENDER BOTTLE

prémiové shakery od výrobce Blender Bottlle již skladem u nás na prodejně.

více info zde : https://www.foractiv.cz/blender-bottle/m-1856/


25.09.2018

PÁTEK 28.9.2018,

SOBOTA 29.9.2018 bude

ZAVŘENO – STÁTNÍ SVÁTEK

Děkujeme za pochopení

Team ForActiv


Řepový koláček

17.09.2018

máme tu opět pondělí a co si ho tak zpříjemnit něčím chutným ale zároveň i zdravým 🙂

co budeme potřebovat :

  • 35g 100% Raw kokos Vegan Fitness
  • 100g banánu
  • 120g řepy
  • 2 celá vejce
  • 50g stoneground oatmeal medium Mornflake nebo rozemleté vločky na mouku
  • 30g cacao powder Nutrisslim
  • 125g tvaroh
  • agáve syrup
  • 5g želatiny
  • na vymoučení formy (mouka, tuk nebo máslo)

POSTUP:

Smícháme suché ingredience kokos, vločky a kakao. V druhé misce si rozmixujeme banán s vajíčkem, do kterého přidáme všechny suché ingredience. Nakonec do směsi najemno nastrouháme řepu (100g,  zbytek si odložíme cca20g), kterou přimícháme do těsta. Pokud nemáme silikonovou formu, tak si vymoučíme aby se nám zbytečně těsto nelepilo. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 stupňů 40minut. Během toho si připravíme želatinu já použila  rozpustnou ve vodě do které jsem přidala tvaroh a cca 20g zbylé řepy. Poté co korpus vychladne můžeme nanést krém a nazdobit dle fantazie já použila COCO chips Purasana a chybu jsem neudělala 🙂

ř


07.09.2018

S koncem letních prázdnin obnoven sobotní prodej !!!

již od 8.září 2018 máme každou sobotu opět otevřeno  9:00 – 12:00 hod !

děkujeme za pochopení krátkodobého přerušení sobotních prodejů a těšíme se na Vaši návštěvu 🙂


03.09.2018

Září hlavní téma – DETOX SLEZINY A SLINIVKY

Září je měsícem, kdy je potřeba podle tradiční medicíny posílit slezinu a slinivku.

Hlavní funkce sleziny:

–          Důležitý orgán

–          Produkce protilátek (imunitní system)

–          Tvorba krevních destiček (srážlivost krve)

–          Filtruje odpadní látky ze svalové tkáně

–          Filtruje odumřelé krvinky

–          Udržuje krev čistou (odstředivka)

–          Kontroluje množství červených krvinek v krvi

 

Chorobný stav při špatném fungování sleziny:

–          Poruchy zažívání, nadýmání, nechutenství

–          Zadržování vody = oteklý vzhled, vodnaté opuchliny

–          Poruchy krvetvorby, chudokrevnost

–          Časté krvácení, podlitiny

–          PSYCHICKÉ PROJEVY DLE TCM: zádumčivost, ustaranost, všude vidím problémy bez naděje na vyřešení, nadměrné hloubání

 

Hlavní funkce slinivky břišní:

–          Hormonální žláza

–          Vnější sekrece = trávící enzymy (tenké střevo)

–          Vnitřní sekrece = inzulin a glucagon

 

Chorobný stav při špatném fungování slinivky břišní:

–          Poruchy trávení

–          Cukrovka

–          PSYCHICKÉ PROJEVY DLE TCM: pocit vnitřního neštěstí  (inzulin vyčerpává adrenalin = zejména dlouhodobý chronický stress).

 

Ke slezině a slinivce náleží i žaludek, jehož měsícem je následně Říjen. Dobrý stav sleziny je také naprosto zásadní pro dobrý stav žaludku.

 

VHODNÉ PRODUKTY:

1/ 7 Day Sugar Detox (SLINIVKA)

2/ Balíček Dandelion with Burdock (SLEZINA) + Black Seed Oil (SLEZINA + SLINIVKA)

Ideálně týdenní detox (bod 1) a následně zařadit balíček (2)..


21.08.2018

Na prodejně nás navštívil vítěz NABBA WORLD CHAMPIONSHIP 2018 Zdeněk Fait


Dnes můžete u nás ochutnat rychlou MAKOVKU   :

RECEPT:

korpus:

320g bílku

50g vloček  Mornflake

55g máku

5g kypřícího prášku bez fosfátů

špetka soli 

poleva:

125g odtučněného tvarohu

agávový sirup

POSTUP:

Bílky vyšleháme na sníh, přidáme špetku soli aby sníh lépe držel. Mezitím si pomeleme vločky a mák a přidáme kypřící prášek. Pomalinku začneme suchou část vmíchávat do sněhu, tak aby byla konzistence pořád nadýchaná. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 stupňů 20-30min. Nakonec jsem potřeba tvarohem a jemně ochutila agávovým sirupem. Ale může být dobrý i s marmeládou, čokoládou, jakýmkoli ořechovým máslem 🙂

NUTRIČNÍ HODNOTY na celou MAKOVKU bez polevy:

Sacharidy : 43,8g z toho cukry 2,1g

Bílkoviny: 51,5g

Tuky: 27,1g

Dobrou chuť 🙂