Prodejna PLZEŇ

Navštivte stránky naší
kamenné pobočky

FITNESS & WELLNESS SHOP PLZEŇ

Do prodejny»
Logo

Prodejna OSTRAVA

Navštivte stránky naší
kamenné pobočky

FITNESS & WELLNESS SHOP OSTRAVA

Do prodejny»

Aktuality / Články


FORACTIV CHEESECAKE

16.08.2016

Bezlepkový recept na foractiv cheesecake   🙂

Těsto:

3 vajíčka

50g BIO proteinu

60g karobové mouky

50g tapiokového škrobu

120g lupinové mouky

4 polévkové lžíce erythritolu

1 kypřící prášek bez fosfátů

2 čajové lžičky kokosového oleje

200 ml rostlinného mléka

Všechny ingredience postupně smícháme dohromady. Kdyby se těsto zdálo husté, přidáme ještě mléko. Hotové těsto vylejeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy. Pečeme cca 45 min na 180-200 st./kontrolujeme párátkem/.

Náplň:

1 bezlepkový vanilkový pudink  /40g/

200 ml rostlinného mléka

2 lžíce erythritolu

1 hedvábné tofu

1 polévková lžíce BIO proteinu

Do mírně vychladlého pudinku, který jsme si uvařili z 200 ml mléka, rozmixujeme tofu a osladíme.

Na vychladlý korpus nalejeme náplň, nahoru naskládáme borůvky a necháme vychladit.

Podáváme s rýžovou šlehačkou 🙂