Navštivte stránky naší
kamenné pobočky
FITNESS & WELLNESS SHOP PLZEŇ
Do prodejny»FITNESS & WELLNESS SHOP PLZEŇ
Do prodejny»FITNESS & WELLNESS SHOP OSTRAVA
Do prodejny»16.08.2016
Bezlepkový recept na foractiv cheesecake 🙂
Těsto:
3 vajíčka
50g BIO proteinu
60g karobové mouky
50g tapiokového škrobu
120g lupinové mouky
4 polévkové lžíce erythritolu
1 kypřící prášek bez fosfátů
2 čajové lžičky kokosového oleje
200 ml rostlinného mléka
Všechny ingredience postupně smícháme dohromady. Kdyby se těsto zdálo husté, přidáme ještě mléko. Hotové těsto vylejeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy. Pečeme cca 45 min na 180-200 st./kontrolujeme párátkem/.
Náplň:
1 bezlepkový vanilkový pudink /40g/
200 ml rostlinného mléka
2 lžíce erythritolu
1 hedvábné tofu
1 polévková lžíce BIO proteinu
Do mírně vychladlého pudinku, který jsme si uvařili z 200 ml mléka, rozmixujeme tofu a osladíme.
Na vychladlý korpus nalejeme náplň, nahoru naskládáme borůvky a necháme vychladit.
Podáváme s rýžovou šlehačkou 🙂
| © ForActiv Brno - 2021 | Všechna práva vyhrazena |
| Grafika, webdesign: Otakar Korolus | PHP: Jaroslav Mičan | CMS: Wordpress | Nahoru |